Voorwoord Voorzitter van SKOOR

Als ik aan SKOOR denk, dan denk ik aan zingen op maandagavond, plezier hebben, mensen leren kennen, een sociale bezigheid, optredens, een hechte groep, workshopdagen, uitdagingen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

SKOOR is een groep van heel veel verschillende mensen met één grote gezamenlijke passie en dat is zingen. We hebben een divers repertoire, van “Viva la Vida” van Coldplay tot een medley met nummers uit de musical “Les Miserables”. Kortom een koor dat het zingen van mooi en  uitdagend repertoire combineert met een hoop gezelligheid.

Wij willen u dat natuurlijk graag laten zien. Dat kan op een jaarlijks terugkerende evenement  in het Emile van Loonpark  op 2e Pinksterdag waar SKOOR het SKOORenfestival organiseert of een optreden in en rond Roosendaal.

Natuurlijk kunt u ook een keer bij ons komen kijken bij een open repetitie, waarna u kunt bepalen of u deel uit wilt maken van deze diverse groep mensen. Meer informatie over het SKOORenfestival en de open repetitie vindt u op de website

Wij, SKOOR, zien u snel!

Voorzitter SKOOR

Projecten

Scrooge in december 2019. Voor meer info, klik op button.

De SKOOR websites gebruiken geen COOCKIES (we care for your privacy)