Scrooge, SKOOR en Bekoor

SKOOR werkt mee aan een Scrooge-project dat uitgevoerd wordt in december 2019.

SKOOR werkt met een aantal leden mee aan een Scrooge-project in samenwerking met zangkoor Bekoor, het veelzijdige koor uit Bergen op Zoom.

Bekoor is reeds in 2016 gestart met een eerste productie van de uitvoering van liederen die gezongen worden rondom het wereldberoemde kerstverhaal ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens. De gierige vrek Scrooge, krijgt in de kerstnacht bezoek van de geest van zijn overleden compagnon Marley. Deze waarschuwt hem nadrukkelijk “Verbeter je leven”. Om Scrooge te helpen stuurt hij hem drie geesten, die van het verleden, heden en toekomstige kerstfeest. Dit maakt een diepe indruk op de oude man en hij wordt een ander mens. Het is niet alleen de boodschap van vrede en liefde tussen mensen, het is vooral ook de briljante manier waarop Dickens aangeeft hoe we elkaar die boodschap kunnen doorgeven. Een kerstverhaal van alle tijden.

Voor meer informatie over wanneer en waar het Scrooge koor te horen en te zien is, wordt u verwezen naar onze openbare site SKOOR

Om alvast in de sfeer te komen klik HIER voor de beelden van ons eerste optreden op 15 december in Maria Hove te Ossendrecht (foto's zijn gemaakt en samengesteld door Marlies)

Koorleden vinden de nodige muziek en infomratie verder op deze  site, na INLOGGEN.

De SKOOR websites gebruiken geen COOCKIES (we care for your privacy)